Bertoni Photochromic

Photochromic aurinkolasit tummuvat auringon säteilyn vaikutuksesta. Linssi tummuu 8 sekunnissa kirkkaasta tummaksi ja kirkastuu tummasta 35 sekunnissa. Kehys on kestävää nailonia linssit kovaa polykarbonaattia.

F308D____auringon valosta tummuva linssi + siniharmaa free time linssi + säilytyspussi=  hinta 49 eur Kehys on nailonia mutta aidon hiilikuidun näköinen 

F200TEN____auringon valosta tummuva linssi. Kehyksen väri on kirkas musta =  hinta 49 eur

Aurinkolasit toimitetaan postiennakkopakettina valitsemaanne postitoimipaikkaan.

Toimituskulut sisältyvät hintoihin. Lisää muu tieto kohtaan jos haluat hankkia kerralla useampia samanlaisia aurinkolaseja. Saat alennuksen 5 € / aurinkolasi jos tilaat enemmän kuin yhdet. Lasit voivat olla eri malleja.

Tilaa:

F308DF200TEN

Toimitukset: Postiennakkopaketti toimitetaan postiin 1-2 arkipäivän aikana tilauksesta, vahvistus tilauksesta ilmoitetaan sähköpostissa tilaajalle ennen toimitusta.

Palautukset: Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus postileimasta. Palauta paketti ja liitä mukaan pankkitilisi numero rahan palauttamista varten. Emme palauta lähetys taikka palautus postikuluja, vain tuotteen hinnan. Lähetyskulut ovat 15 € mikä vähennetään tuotteen hinnasta rahan palautuksen yhteydessä. Tuote on oltava täysin virheetön palauttaessa.

Lunastamattomista postiennakkopaketeista lähetämme laskun 12,00 € + kulut 5 € = 17,00 €